7 Eylül 2013 Cumartesi

Bendeee ilk kez Mimlendiiiim :))

Bu etkinliği düzenleyen ve benide bu etkinliğe dahil eden  Kozmetik Tutkununa çok teşekkür ederim. Daha çok yeniyim burada bu etkinlik ve bu tür etkinlikler sayesinde yeni arkadaşlıklar,dostluklar, kazanacağımızı düşünüyorum :) Vee artık Mim'e geleliim :)

1-Önce kendini tanıtır mısın ?
Blogta kulladığım ismim Derinsu İzmir'de oturuyorum.Öğrenciyim lise son sınıfa geçtim. Bölümüm gereği Saç bakımı ve güzellik uzmanlığı okuyorum bölümümü seviyorum. Gerçek dost,arkadaşlık benim için çok önemlidir insanların art niyetsiz,çıkar olmadan sevimli,iyi kalpli insaları her zaman severimdir benim için önem kazanırlar bu her nekadar zor olsada böyle insanlarla karşılaşmak ve buradanda güzel dostluklar kazanacağıma ınanıyorum .

2-Blog yazma fikri nereden aklına geldi ?
Bazı bloggerların sayfaların hep gezerdim makyaja düşkünlüğüm,dıy projelerine özellikle ojelere düşkünlüğüm çok bu yuzden hep gezerdim onların paylaştıklarını evde okulda denerdim bigün bende niye blog acmıyorum ki dedim kendi kendime . Beni kimse takip etmez çünkü sosyal paylaşım sitelerinde hesabım yok diye tereddüt ettim ama sonunda cesaretimi toplayıp açtım :)

3.Blog içerin nedir?
Bloğumun ismi Colour makeup ama ben sadece makyajla ilgili şeyler paylaşmıyacağım daha çok yeni olduğum için şuan zaten yayınladığım çok yazım yok. Ama ben biraz daha takipcim olmaya başlasın kendi yap projelerini kendiminde denediği şeyleri, yaptığım kozmetik alışverişlerini, makyaj denemelerimi makyaj malzemelerimi çeşitli bunlar gibi içerikli şeyleri paylaşmayı düşünüyorum.

4.Hangi konularda  yazılar okumak hoşuna gider ?
Ben her konuda yazıları okurum. Mesela takip ettiğim bloggerların yazılarını okumadan geçmem ilgimi çeken çekmeyen her yazıyı okurum çünkü bi emek harcayıp yazmış sonuçta. ama genelde Alışveriş yazılarını veya kendisini anlatan başından geçen bi olayı anlatan konularda olan yazıları soluksuk okurum :)

5.-Kitaplarla aran nasıldır ? Klişe bir soru olacak ama en son okuduğun kitap nedir ?
Kitaplarla aram çok iyi değildir ama günlük tarzında kitapları okumayı genellikle severim veya heycanlandıracak  soluksuz okuyabileceğim kitapları okurum .En son okuduğum kitap İki Cami Arasında Aşk okumuştum güzel bi kitaptı ancak ben genellikle dediğim gibi günlük tarzı kitapları okumayı seviyorum :)

6.Modayı takip eder misin ? Moda deyince ne anlıyorsun ?
Modayı takip ederim ama çok sık takipte değilim . Moda bence kendi stilini oluşturmak ya da etrafında örnek aldığın insanların stillerini kendine örnek almak onları kendinde uygulamak zaten bi insanda olup herkesce begenilince moda oluyor o şey :))

7.Peki ya kozmetik deyince ?
İnsaları bakımlı yapan ürünler burda kadın erkek ikisi içinde geçerli sonuçta bir parfüm sıkmak bile insanı çekici, yapabiliyor :)

8.Ne tarz müzikler dinlersin ?
Kulağıma güzel gelen hemen hemen her türlü müziği dinlerim.

9.Bloğuna ilişkin yapmak istediklerin neler ? Kendini geliştirdikten sonra ne düşünüyorsun ?
Bloğumla ilgili yapmak istediğim çok şey var ama öncelikle ilk olarak bloğumu yerini oturtmalıyım daha yeni olduğum için tasarım hakkında pek bi bilgim yok elimden geldiğince düzenliyorum bu yazı sayesinde bana yardım edecek blogger arkadaşlarda umarım olur :) Kendimi geliştirip yazılarımı okuyuculara sevdirirsem büyük bir mutlulukla yazmaya devam ederim :-)

10.İyi bir blogger olmanın yolu nedir acaba ?
Bloğa yazdığın yazılara özen göstermek sevgiyle severek yazmak. Okuyucularına faydalı olacağın şeyler paylaşmak onların memnuniyetini sağlamak bence bunlar yapılırsa iyi bir blogger oluna bilinir :)

11.Blogger dünyasında gördüğün en büyük yanlışlar nedir acaba ?
Kimsenin yanlışını görmedim zaten çok yeni olduğum için :)

12.Bu etkinlikten tam olarak beklentin nedir ?
Yeni bloggerlarla tanışmak  güzel dostluklar kurmak benide diğer bloggerların tanıması sevgiyle kurulan dostlukların olması :)

13.Blunduğun şehirde yaşayan diğer blogger arkadaşlarla buluşma ayarlansa katılmak ister misin ?
Tabi ki isterim :)

14.Kendinle ilgili 3 Olumsuz, 3 Olumlu özelliğini söyleye misin ?
Olumsuz:Kırılgan,sakin,inatcı
Olumlu: Anlayışlı,Sevecen,duyarlı


15.Bu tarz etkinlik  nasıl  daha da geliştirilebilir ?
Bence böyle de gayet yaralı bir etkinlik oldu ama belki daha çok kitleye duyurabiliriz yada deneyimli bloggerlar yeni başlayanlara yardımcı olabilir.

Son olarak Kozmetik Tutkunu'na çok teşekkür ederim bu etkinliği düzenlediği için umarım  bu sayede yeni dostluklar kazanırız :)

7 yorum:

  1. Lise son damısın. Neyse en azından Lisede bir blogger. Bende lise 1'deyim. Ben bloğumu ilk açtığımda seri bir şekilde yazı yayımlamıştım ama yorum falan veya tıklanma yoktu çok üzülmüştüm. Daha sonra bu işin zamanla olacağını anladım. Hani ben bişey yapmıyım herkes beni ziyaret etsin falan istiyodum ama öyle olmuyor. Daha sonradan anladım tabi bunu. Kendin yap projelerine bayılırım :)Umarım kısa sürede bir yazı paylaşırsın.

    YanıtlaSil
  2. Yaşlarımızın yakın olmasına sevindim,düşüncelerin için çok teşekkürler :) Evet yakında bir çok kendin yap projeleri paylaşacağıım Sevgileer :)

    YanıtlaSil
  3. canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler düşünceleriniz içiin :-)
    tabii ziyaret ederiim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canım:)
    Ben de blogunu yeni keşfedenlerdenim:)

    http://bahcembenim.blogspot.com/

    Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim :) sizinde bloğunuzu bu etkinlik sayesinde takip etmeye basladıım :)

    YanıtlaSil